Sfeervolle, fijne campings, je moet er vaak lang naar zoeken. Die verborgen parels, dat ene geheime plekje wat eigenlijk niemand wil delen... We verzamelen ze voor je, op BijzondereCamping.nl. Van boerderijcamping tot charmecamping, van natuurkampeerterrein tot camping aan zee. Hou je van kamperen, maar dan het liefst zo comfortabel mogelijk? Kijk eens bij de glampingadressen.
— Marleen

Over Bijzonder camping

Bijzondere camping.png

Het aanbod aan campings en camping verzamelsites is enorm. Grote campings met meerdere zwembaden en schreeuwerige animatieteams, overvolle kampeervelden en luidruchtige buren... Dat aanbod zoeken we niet! 

We zijn op zoek naar de pareltjes, kleine en eigentijdse campings die voor de 'nieuwe' kampeerders aantrekkelijk zijn. De kampeerders met gepimpte caravans, met hippe belltenten... mensen zoals jij en ik die ook op de camping iets leuks willen! 


Bijzondere camping - een fijne selectie

In 2015 zijn we gestart met de website Bijzonderecamping.nl, een selectie van bijzondere campings & glamping adressen. Alle adressen die we selecteren hebben iets extra's. Een unieke ligging, een bijzonder concept, een originele invulling... Net even anders dan anders.

Aan het concept Bijzondere Camping werkt Marleen van den Elsen,  een liefhebber van kamperen & buiten leven die graag haar ontdekkingen met je deelt.


Bijzondere Camping maakt kamperen hip! De geselecteerde campings zijn zo leuk en sfeervol, ik krijg gelijk zin om mijn caravan te pimpen en op pad te gaan!
— Chantal

Benieuwd naar wat Bijzondere Camping voor jou kan betekenen? Neem contact met me op.