GUURTips en bijzondere plekjes om de herfst te beleven.

Hoera voor de herfst, het seizoen van verrassingen! Van warme nazomerdagen met volle terrassen tot stormachtige herfstdagen. Blijf niet binnen zitten, maar ontdek de schoonheid van de natuur, ook al is het guur.

Met alle tips in Guur overtuig ik je van de charme van de herfst. Ik vertel je waar je de mooiste bossen vindt om te wandelen. Wat de leukste uitjes zijn in de herfst. Over eropuit gaan als het regent én hoe je fluitend de herfst door komt. Ik tip je warme wellness adressen en plekjes waar je zalig samen kunt opladen als de wind over het land raast. Uiteraard zijn alle tips voorzien van  grote foto’s, kleurrijke illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes.

Guur Bijzonder Plekje voorplat kopie.jpg

Beleef de vier seizoenen

GUUR is het vierde boek in een serie van vier. Elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. 

Titelinformatie

GUUR Tips en bijzondere plekjes om de herfst te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Essencio
Uitgever: Essencio
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, folie op omslag
Aantal pagina's: 128
Prijs:  15,95


ZWOELTips en bijzondere plekjes om de zomer te beleven.

Vier de zomer! Tijdens de warmste maanden van het jaar is er zoveel leuks te doen. Trek eropuit, leef intens en geniet van elke zomerse dag. Met alle tips in Zwoel nodig ik je uit hele dagen buiten door te brengen. Ik vertel je waar je de mooiste plekjes vindt om met een bootje te varen. Waar je op een zwoele zomerdag verkoeling vindt aan het water. Over slapen onder de sterren en picknicken in het gras. Over de leukste steden in de zomer en de gezelligste stadsstranden. Lees hoe je de hele zomer lang een vakantiegevoel hebt. 

Boek ZWOEL omslag def HR.jpg

Beleef de vier seizoenen

ZWOEL is het derde boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. ZWOEL wordt gevolgd door GUUR. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. 

Titelinformatie

ZWOEL Tips en bijzondere plekjes om de zomer te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina's: 128
Prijs:  15,95


FRISTips en bijzondere plekjes om de lente te beleven.

Lang leve de lente! Het seizoen waarin de natuur langzaam ontwaakt uit haar winterslaap, de lammetjes dartelen en de koeien dansen in de wei. Fris nodigt je uit om in het lentezonnetje weer lekker naar buiten te gaan. Lees over de leukste logeeradressen en vind de fijnste terrasjes om de eerste warme zonnestralen op je huid te voelen. De mooiste fiets- en wandelroutes langs bloesems en bloembollen worden getipt, net als gezellige terrassen waar je beschut geniet van het buitenzijn.

Boek Fris Bijzonder Plekje2.jpg

Beleef de vier seizoenen

FRIS is het tweede boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. FRIS wordt gevolgd door ZWOEL en GUUR. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. 

Titelinformatie

FRIS Tips en bijzondere plekjes om de lente te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina's: 128
Prijs:  15,95
 


KOUDTips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.

Soms grauw, soms strakblauw en ijzige kou: geen seizoen is zo verrassend als de winter. Hoewel je misschien als eerste denkt aan donkere en natte dagen, heeft het koudste seizoen van het jaar veel moois te bieden. Ik vertel je graag waar je de mooiste winterwandelingen-met-warme-chocolademelk maakt. Waar je het beste met je sleetje de heuvel af kunt roetsjen en welke huisjes een fijne houtkachel hebben. In welke XXL vakantiehuizen je met vrienden en/of familie deze winter mooie herinneringen maakt en waar je kunt aanschuiven voor een winterse barbecue. 

Boek KOUD omslag voorplat HR2.jpg

Beleef de vier seizoenen

KOUD is het eerste boek in een serie van vier. Het komende jaar verschijnt elk seizoen een nieuw boek, in samenwerking met Vrolijk Fabriek. KOUD wordt gevolgd door FRIS, ZWOEL en GUUR. De serie laat je 365 dagen per jaar genieten van het mooiste in de seizoenen. 

Titelinformatie

KOUD Tips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Formaat: 210*160mm
Bindwijze: Hardcover, zilverfolie op omslag
Aantal pagina's: 128
Prijs:  15,95
 


bijzonderplekjeboek.jpg
Het boek heeft een heel eigen identiteit en alles is heel subtiel weergegeven. Onze complimenten!
— Harold Lamme, La Fermette Lot

Bijzonder Plekje – adressen om te delen

Begin maart 2014 is mijn eerste boek verschenen, het Bijzonder Plekje boek met 216 pagina's inspiratie.

In het Bijzonder Plekje boek kun je ‘ouderwets’ lekker bladeren door tal van binnenkijkers bij bijzondere plekjes. Uiteraard kleurrijk geïllustreerd met sfeervolle foto’s, mooie tekeningen én verrassende quotes. Ook lees je de persoonlijke favorieten van veel ‘Bijzonder Plekje eigenaren’. Treed in hun voetsporen, mee de natuur in en ontdek er verborgen parels. Probeer zelf die leuke, lekkere en hippe hotspots uit in onder meer Rotterdam en Haarlem, getipt door city locals. Lees hoe je nóg meer geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Kortom: laat je door dit Bijzonder Plekje boek inspireren tot bijzondere momenten, dichtbij huis én wat verder weg.

Meer dan alleen bijzondere plekjes

  • Bijzondere adressen

  • De leukste citytips door locals

  • Ingedeeld op thema

  • Prachtige fotografie

  • Persoonlijke tips

  • Als klap op de vuurpijl krijg je bij veel adressen een bijzonder extraatje

Niet alleen leuk voor jezelf, ook een mooi cadeau!


Marleen Brekelmans is dol op bijzondere plekjes: aparte hotels, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen die net even anders zijn dan anders. Op haar site staan de meest bijzondere adressen bij elkaar, voor levensgenieters die, net als zij, graag ergens zijn waar het, eh, nou ja, gewoon fijn is om te zijn. Marleen maakte van al die mooie, bijzondere plekken ook een fijn boek vol tips, citaten en prachtige foto’s, om ouderwets in te bladeren. Het barst van de inspiratie.
— FLOW magazine

Meer weten? UITVERKOCHT

ISBN 9789082156003
Prijs € 15,95
Incl. set van 4 ansichtkaarten, deurhanger en stickervel.


Het boek leest als een magazine met sfeervolle foto’s, gemakkelijk leesbare teksten en leuke tips en weetjes. Niet te zwaar, niet te groot, het valt lekker makkelijk open, precies goed! Bij elke bladzijde ben je al nieuwsgierig naar de volgende. In het begin blader je er dan ook snel doorheen om vervolgens op je gemak te genieten van elk bijzonder plekje.
— Alica & Johan