Bijzonder Plekje is dé site in Nederland voor mensen die ook echt iets bijzonders zoeken om te overnachten. Het is de enige site waar wij met “De Heerlijkheid Vijlen” op staan en wij krijgen veel aanvragen via Bijzonder Plekje binnen. ‘Bijzondere Plekje gasten’ zijn gasten die op zoek zijn naar puurheid & authenticiteit en échte gastheerschap. Marleen is in staat om op haar enthousiaste wijze datgene te selecteren wat haar doelgroep zoekt. Een top site dus!
— Bas Hoogland, Heerlijkheid Vijlen

Over Bijzonder Plekje

homepage.png

Het aanbod aan accommodaties is enorm. Vakantieparken, hotels, appartementen, b&b’s; de keuze is reuze. Bijna iedereen ‘kan maar zo’ gasten ontvangen. Die gasten ontvang je natuurlijk het liefst bij jou, op jouw bijzondere plek.

Hoe zorg je er voor dat je opvalt in het aanbod, dat je je onderscheidt van de massa? Waarom kiezen gasten voor jou en niet voor een van die ontelbare andere alternatieven?


Bijzonder Plekje - grootste specialty website

In 2010 ben ik gestart met de website Bijzonderplekje.nl, een persoonlijke selectie van bijzondere adressen voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie. Wat als een klein idee begon, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste specialty website voor bijzondere plekjes! Waar we begonnen met max 50 bezoekers in een week, hebben we nu pieken tot boven de 5000 bezoekers per dag, plus een veel gevolgde Facebookpagina, Instagram, Pinterest en Twitter! Bijzonder Plekje is uitgegroeid tot een merk.


Bijzonder Plekje voor jou

De adressen op ons platform worden zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Met Bijzonderplekje.nl werken we aan de vindbaarheid en (naams-)bekendheid van de plekjes, brengen we bezoekers naar de websites en genereren rechtstreekse reserveringsaanvragen. We werken dagelijks aan onze hoge positie in de zoekmachine en de marketing van de accommodaties bij de doelgroep, die nog alsmaar groeit. Daarnaast biedt Bijzonder Plekje een inspirerend collegiaal netwerk met Bijzonder Plekje Boost.

Wat is de toegevoegde waarde voor de vermelde adressen:

·       Bijzonder Plekje is inmiddels een brand name en begrip met veel (free) publicity.

·       Bijzonder Plekje investeert in een belevingsplatform/website.

·       Bijzonder Plekje genereert veel traffic, via de website, social media en nieuwsbrief. 

·       Bijzonder Plekje draagt bij aan de vindbaarheid van de eigen website.

·       Bijzonder Plekje bereikt de juiste doelgroep voor de accommodaties.

·       Bijzonder Plekje tilt de aangesloten accommodaties op tot een ‘Bijzonder Plekje’.

·       Bijzonder Plekje genereert elke week nieuwe aanmeldingen voor de nieuwsbrief.

·       Bijzonder Plekje heeft een groot bereik via de social media kanalen.

·       Als extra marketing tool diverse boeken gelanceerd, het eerste boek is uitverkocht.


Bijzonder Plekje heeft een triple A-status: authenticiteit, aandacht en aantrekkelijk!
— Alica, Boshuis Nij Hildenberg

Benieuwd naar wat Bijzonder Plekje voor jou kan betekenen? Neem contact met me op.